دوشنبه، 15 دی 1399

جهش ویروس کرونا

پرسش :

آیا ویروس کرونا دچار جهش شده است؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر مینو محرز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا:

مطالعه جدیدی شده که در یکی از مجلات معتبر علمی منتشر شده است، مبنی بر اینکه معتقد است ویروس جهش پیدا کرده و به نوعی تبدیل شده که سرعت انتقال ویروس بیشتر شده است؛ به طوری که اکنون می بینیم در یک خانواده که یک نفرمبتلا شده بقیه نیز معمولا دچار شده اند.

منبع: خبرگزاری برنا