دوشنبه، 15 دی 1399

ناقلان بدون علامت ویروس کرونا

پرسش :

ناقلان بدون علامت ویروس کرونا چه کسانی هستند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مسعود مردانی، فوق تخصص بیماری‌های عفونی:

افرادی هستند که در ترشحات دستگاه تنفسی  فوقانی و تحتانی  خود عامل ویروس هستند اما علائم بالینی ندارند و این افراد در یک آزمایش معمولی که به صورت روتین انجام می‌شود و در PCR، به وجود ویروس در دستگاه تنفسی پی می‌برند.

 این افراد از نظر اپیدمیولوژی و انتقال بیماری خیلی مهم هستند؛ به دلیل اینکه این افراد به مدت حداقل 14 روز می‌توانند این ویروس را به دیگران منتقل کنند؛ در نتیجه ناقلان بدون علامت را باید جداسازی کنیم و بگوییم در خانه به مدت دو هفته استراحت کنند، دستان خود را مرتب بشویند و از ماسک و دستکش استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری برنا