دوشنبه، 15 دی 1399

ابتلای کودکان به ویروس کرونا

پرسش :

کودکان به کرونا مبتلا می‌شوند؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر صدیقه رفیعی طباطبایی، فوق تخصص عفونی کودکان:

در کودکان نیز این بیماری را مشاهده کرده‌ایم و به کرات با موارد مبتلا مواجه شده‌ایم. به هر حال درست است که نسبت به افراد بالغ میزان ابتلای کودکان پایین‌تر است اما با این حال اهمیت خود را دارد و باید به آن توجه کنیم.

مسئله بسیار مهم در کودکان این است که در اکثر افراد این گروه سنی بیماری خفیف‌تر است اما از طرف دیگر از کودکان به عنوان منتشرکنندگان «ساکت» و «خاموش» نام می‌بریم؛ یعنی ممکن است کودک به کرونا دچار شود اما بدون علامت یا با علایم خفیف باشد اما به راحتی به بزرگترها منتقل کند.

منبع: خبرگزاری برنا