دوشنبه، 15 دی 1399

چطور به ویروس کرونا مبتلا می‎شویم؟

پرسش :

چطور به ویروس کرونا مبتلا می‎شویم و چطور می‎توانیم از ابتلا به آن جلوگیری کنیم؟

پاسخ :
کارشناسان معتقدند که ویروس جدید کرونا درست مانند موارد آنفولانزای فصلی یا سرماخوردگی عادی از طریق قطرات ریز منتشر شده در هوا یا تماس با سطح آلوده منتقل می شود. این به معنای آن است که ویروس کرونا از طریق ذرات مایع ایجاد شده توسط شخص آلوده هنگامی که او سرفه یا عطسه می کند، پخش می شود. یک فرد همچنین می تواند با لمس دستگیره در یا دستگیره های واگن قطار و سپس تماس دست آلوده با بینی یا دهان خود مبتلا شود. باور بر آن است که این ویروس کرونا به همان اندازه آنفولانزای فصلی واگیردار است.

اقدامات پایه برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مانند اقداماتی است که درمورد آنفولانزای فصلی انجام می شود. شستن دست ها و رفتار درست هنگام سرفه کردن.

هنگام شستن دستها، توصیه می شود که از صابون استفاده شود و تمام قسمت دست تا مچ دستکم برای ۲۰ ثانیه زیر آب روان شسته شود. یا اینکه یک فرد می تواند از مایع ضد عفونی کننده الکلی مخصوص دست استفاده کند. از روش های مهم برای کنترل گسترش این عفونت رعایت اصول هنگام سرفه کردن است. به افراد توصیه می شود که برای جلوگیری از پخش شدن ذرات قطرات ریز آلوده در هوا دهان یا بینی خودشان را با دستمال کاغذی یا داخل آرنج خود بپوشانند. از راه های موثر دیگر آن است که از رفتن به مکان های شلوغ خودداری کنید و هنگامی که داخل ساختمان هستید گهگاهی برای تهویه هوای داخل اتاق پنجره ها را باز کنید.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)