دوشنبه، 15 دی 1399

تبادل پول نقد و ابتلا به کرونا

پرسش :

آیا تبادل پول نقد می تواند منجر به ابتلا به کرونا شود؟

پاسخ :
پروفسور میکامو هیروشیگه از دانشگاه پزشکی آییچی که در زمینه کنترل بیماری های عفونی تخصص دارد می گوید این وضعیت بستگی به میزان ویروس دارد. او می گوید اگر شخصی ویروس را بر روی دستان خود داشته باشد و به اسکناس و سکه دست بزند، بهتر است فرض کنیم که ویروس برای مدتی بر روی آن پولها باقی می ماند.

به منظور جلوگیری از ابتلا، باید پیش از دست زدن به دهان یا بینی، دستان خود را با آب و صابون بشوییم یا آنها را با الکل و دیگر ضدعفونی کننده ها ضد عفونی کنیم. پروفسور میکامو همچنین این کار را بعد از دست زدن به هر چیزی که خریده اید نیز توصیه می کند.

اطلاعات ارائه شده در این پاسخ تا ۲۳ ژوئن 2020 است.

منبع: nhk.or.jp (سازمان پخش رادیو تلویزیونی ژاپن)