دوشنبه، 15 دی 1399

دوره نهفتگی یا کمون ویروس کرونا

پرسش :

دوره نهفتگی یا کمون ویروس کرونا چیست؟

پاسخ :
این دوره زمانی است که ویروس در بدن مستقر می‌شود.  ویروس ها برای فعالیت وارد سلول های بدن شده و آنها را از چنگ‌تان درمی‌آورند.

کرونا ویروس به طور رسمی ‌SARS CoV-2 (مختصر شده سندروم تنفسی کروناویروس دو) نامیده می‌شود. ویروس می‌تواند با تنفس (وقتی فردی در نزدیکی سرفه می‌کند) یا از طریق تماس با سطح آلوده و سپس مالیدن دست به صورت وارد بدن شود. این ویروس ابتدا سلول‌هایی که گلو، راه‌های هوایی و ریه ها را فرش کرده‌اند، آلوده کرده و آنها را تبدیل به کارخانه کروناویروس می‌کند. در نتیجه ویروس های جدید بسیار زیادی تولید می‌شوند تا سلول های بیشتری را آلوده کنند.

در این مرحله ابتدایی شما بیمار نبوده و بعضی از افراد شاید هرگز علائمی نشان ندهند. دوره کمون، زمان بین آلودگی و ظهور اولین علائم در افراد مختلف بسیار متفاوت است، ولی به طور متوسط ۵ روز است.

منبع: darmankade.com