دوشنبه، 15 دی 1399

دوره بیماری شدید ویروس کرونا

پرسش :

دوره بیماری شدید ویروس کرونا را شرح دهید.

پاسخ :
اگر بیماری پیشرفت کند به خاطر واکنش بیش از حد سیستم ایمنی خواهد بود. سیگنال های شیمیایی (سایتوکاین ها) باعث ایجاد التهاب می‌شوند که باید با دقت تنظیم و تعدیل شود. التهاب بیش از اندازه می‌تواند باعث آسیب در بدن شود.

دکتر ناتالی مک‌درموت از کینگز کالج لندن می گوید: این ویروس باعث عدم تعادل در پاسخ سیستم ایمنی می‌شود. التهاب بیش از حدی وجود دارد که چگونگی ایجاد این تاثیر را نمی‌دانیم.  به التهاب ریه ها پنومونیا گفته می‌شود.

اگر بتوانیم از دهان تا نای و لوله های ریز درون ریه ها سفری داشته باشیم، در انتهای مسیر به کیسه‌های هوایی کوچک می‌رسیم.  اینجاست که اکسیژن به خون منتقل و دی اکسید کربن از بدن خارج می‌شود. اما در پنومونی این کیسه های کوچک از آب پر می‌شوند که مشکلات تنفسی و تنگی نفس را در پی دارد.  بعضی از افراد برای نفس کشیدن به دستگاه تنفس مصنوعی احتیاج پیدا می‌کنند.  بر اساس اطلاعات رسیده از چین این مرحله ۱۴ درصد از افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

منبع: darmankade.com