دوشنبه، 15 دی 1399

آیا کرونا در همه یکسان است؟

پرسش :

آیا علایم ویروس کرونا در همه افراد یکسان است؟

پاسخ :
نه. ویروس کرونا روی ارگان‌های مختلف اثر می ‌گذارد و چند علامت دارد که کمتر شایع است.

دانشمندان با استفاده از اطلاعات چهار میلیون نفر می گویند نحوه ابتلا به کرونا ۶ زیرگونه دارد.

علایم ویروس کرونا عبارتند از:
- شبیه به آنفولانزا بدون تب: سردرد، از دست دادن بویایی، درد عضلات، سرفه، گلودرد، درد قفسه ‌ی سینه، بدون تب
- شبیه به آنفولانزا با تب: سردر، از دست دادن بویایی، سرفه، گلودرد، گرفتگی صدا، تب، بی اشتهایی
- معده و روده: سردرد، از دست دادن بویایی، بی اشتهایی، اسهال، گلودرد، درد قفسه‌ی سینه، بدون تب
- خستگی (شدید): سردرد، از دست دادن بویایی، سرفه، تب، گرفتگی صدا، درد قفسه‌ ی سینه، خستگی
- گیجی (شدید): سردرد، از دست دادن بویایی، بی اشتهایی، سرفه، تب، گرفتگی صدا، گلودرد، درد قفسه ‌ی سینه، خستگی، گیجی، درد عضلانی
- شکم و دستگاه تنفسی (شدید): سردرد،از دست دادن بویایی، بی اشتهایی، سرفه، تب، گرفتگی صدا، گلودرد، درد قفسه‌ ی سینه، خستگی، گیجی، درد عضلانی، تنگی نفس، اسهال، شکم‌درد

محققان فکر می‌کنند استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم می‌تواند نشانه‌ی بروز ویروس کرونا در کودکان باشد.

​​​​​​​منبع: darmankade.com