پنجشنبه، 25 دی 1399

سن از پوشک گرفتن بچه

پرسش :

سن از پوشک گرفتن بچه چند سالگی است؟

پاسخ :
معمولا سن مطلوب برای گرفتن بچه از پوشک ۲/۵ سال است که لازم است مدت زمانی مثلا یک  یا دو ماه جنبه  تمرین و اموزش داشته باشد.
با توجه به سن کودک دلبندتان، مواظب باشید:

۱- عجله و شتاب نکنید؛

۲- از تنبیه و تهدید وی به شدت خودداری کنید؛

۳- مبنا را بر تشویق قرار دهید و نه تنبیه؛

۴- لازم است بسته به میزان نیاز وی به دستشویی رفتن، در طول روز بچه توسط مادر به دستشویی برده شود. مثلا قبل از ظهر ۳ بار بعد از ظهر ۴ بار و شب مثلا ۳ بار؛

۵- در دستشویی فضایی برا بازی بچه مهیا کنید مثلا آب بازی کردن تا بچه میل بیشتری از خود نشان دهد؛

۶- خود شما به شکل نمایش و بازی وقتی نیاز به دستشویی دارید از رفتن خود به دسشویی، بچه را مطلع کنید تا یاد بگیرد؛

۷- از قالب نقاشی و قصه نیز می‌توانید استفاده کنید؛

۸- از حساسیت بیش از حد نسبت به این موضوع اجتناب کنید؛

۹- در صورتیکه فضای منزل با دستشویی کردن وی آلوده یا نجس شد، در مواجهه با کودک از سراسیمه‌ گی و عصیانیت خودداری کنید.

منبع: www.soalcity.ir