پنجشنبه، 25 دی 1399

رهایی از اضطراب نسبت به آینده

پرسش :

مدتی است دچار اضطرابم از فردا می ترسم، از طرف دیگر چون کسی در زندگی من نیست احساس تنهایی می کنم؟

پاسخ :
موضوعاتی که فرمودید یعنی اضطراب و احساس تنهایی دلایل و ریشه ها مختلفی می تواند داشته باشد که بهتر بود تاریخچه و بیوگرافی از زندگی گذشته خودتان را مطرح می فرمودید تا مشاوره بهتری می گرفتید. اما با توجه به اختصار سوال، دو موضوعی که مطرح کرده اید یعنی احساس تنهایی و اضطراب نشانه های افسردگی شما هستند که ممکن است یک نوع وسواس فکری نسبت به آینده برای شما ایجاد کرده باشند که راهکارهای زیر به صورت موقت پیشنهاد می شود:

۱- برنامه ریزی هدفمند و جزیی روزانه

۲- پرهیز از تنهایی و افزایش تعاملات مناسب اجتماعی

۳- ورزش و تحرکات بدنی ترجیحا در جمع

۴- فراگیری آرامش عضلانی یا ریلاکسیشن که در کتابها و سایتهای مختلف وجود دارد.

۵- نوشتن لیستی از نقاط مثبت و مرور روزانه

۶- مبارزه با افکار منفی و ناامید کننده

۷- خودگویی مثبت و جایگزینی افکار منفی با افکار مثبت

۸- استفاده از لباس رنگ روشن در منزل و تعامل و گفتگو با افراد شاداب

۹- استفاده نکردن از آهنگ غمگین

۱۰ - شرکت در امکان مذهبی

منبع: www.soalcity.ir