پنجشنبه، 25 دی 1399

پیاده روی اربعین و اجازه والدین

پرسش :

من خیلی دوست دارم برم پیاده روی اربعین، ولی پدرم اجازه نمی دهد. چکار کنم؟

پاسخ :
بزرگوار، ای کاش سن خود را بیان می فرمودید. از نوع گفتار شما بر می آید در سن نوجوانی و یا ابتدای جوانی به سر می برید.

در این که سفر اربعین بسیار فضیلت دارد و از اهمیت بسیار بالایی دارد شکی نیست و آنقدر فضیلت برای این سفر از لسان اهل بیت بیان شده است که حد و حصر ندارد اما باید شرایط درس و کار خود را نیز در نظر بگیرید و این حق را به ایشان بدهید تا با شما مخالفت نمایند.

اگر امسال توفیق حضور نباشد می توانید برای سال های بعد برنامه ریزی کنید تا از این فیض بزرگ و عظیم به همراه خانواده بهره مند شوید و سعی کنید تا سال آینده آنقدر از فضائل این سفر برا خانواده بگویید تا خود نیز مشتاق حضور شوند.

فراموش نکنید مطمئنا خانواده شما خیر و صلاح شما را می خواهند و با دلایل موجه مانع شده اند.

سعی کنید احترام ایشان را حفظ کنید و برای سال های بعد برنامه ریزی کنید.

منبع: www.soalcity.ir