شنبه، 25 بهمن 1399

احکام وقف | حبس مال: سوال یک

پرسش :

‏اگر شخصی ملکی را تا مدت هفده سال حبس موقت نمود که منافع ملک بعد از‏‎ ‎‏هزینه خود ملک، صرف صوم و صلاة و غیره بشود و در اثنای این هفده سال حابس‏‎ ‎‏ملک را فروخت آیا این حبس صحیح است یا نه؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، بر فرض صحت حبس به فروش حبس باطل نمی شود ولی‏‎ ‎‏حبس برای صوم و صلاة خود حابس اشکال دارد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.