دوشنبه، 11 اسفند 1399

احکام وقف | موارد مصرف وقف: سوال یازده

پرسش :

در بین رقبات موقوفات گاهی اراضی شن و ماسه یا خاک رس پیدا می شود که‏‎ ‎‏تا کنون عواید آن ها در جهت اجرای نیات واقف به مصرف می رسیده، اخیراً برخی از‏‎ ‎‏دوایر دولتی مدعی هستند که این نوع اراضی، معادن و جزو انفال است؛ آیا این نوع از‏‎ ‎‏معادن شرعاً انفال محسوب می شوند یا موقوفه هستند؟‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، این ها انفال نیستند و موقوفه هستند.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.