دوشنبه، 11 اسفند 1399

اقتدا به نماز احتیاطی امام

پرسش :

شخصی که از باب احتیاط، نمازش را جمع می‌خواند، آیا می‌تواند امام جماعت شود؟

پاسخ :
اگر وظیفۀ امام جماعت از نظر مرجع مأموم جمع باشد، اقتدا به وی کفایت نمی‌کند -مگر این‌که مأموم، این نمازش را به هر دو نماز امام جماعت اقتدا کند یا مأموم احتیاط مشابهی داشته باشد- در غیر این صورت مأموم می‌تواند به نمازی از امام جماعت که به نظر مرجع تقلیدش صحیح است، اقتدا نماید.

منبع: zanjani.net