دوشنبه، 11 اسفند 1399

اقتدا با شک در پاکی ولادت امام جماعت

پرسش :

آیا به کسی که به پاکی ولادت وی شک داریم و احتمال می‌دهیم ولدالزنا باشد، می‌توانیم اقتدا کنیم؟

پاسخ :
اگر هنگام انعقاد نطفۀ وی، مادرش شوهر داشته و احتمال بدهید که مربوط به او باشد، ملحق به او و محکوم به طهارت است ولی اگر اصل شوهر داشتن آن زن مشکوک باشد یا امکان الحاق بچه به آن زوج وجود ندارد، در فرض احتمال استناد نطفه به رابطه غیر مشروع، پاکی ولادت ثابت نیست و اقتدا به وی صحیح نیست.

منبع: zanjani.net