دوشنبه، 11 اسفند 1399

عدالت امام جماعت با احتمال توبه

پرسش :

اگر امام جماعتی غیبت کرد و به شخصی یا اشخاصی هم ثابت شد، آیا آن امام جماعت با توجّه به این‌که شاید توبه کرده باشد، از عدالت می‌افتد و نمی‌توانیم به او اقتدا کنیم؟

پاسخ :
اگر اطمینان ندارید که بدون عذر شرعی گناهی را مرتکب شده اقتدا به وی اشکال ندارد، یا اگر تحقق معصیت احراز شود مادامی که اجتناب وی از محرمات به خاطر ملکۀ عدالت یا توبۀ وی ثابت نشده، عادل نیست و نمی‌توان به وی اقتدا کرد.

منبع: zanjani.net