چهارشنبه، 25 فروردين 1400

پیش افتادن سهوی مأموم از امام جماعت

پرسش :

اگر مأمومی سهواً پیش از امام جماعت سر از سجده بردارد، وظیفه‌اش چیست؟ اگر برای تبعیت از امام جماعت، به سجده رفته امّا سجده‌اش با سر برداشتن امام از سجده مصادف شده، نمازش چه حکمی دارد؟

پاسخ :
چنان‌چه اطمینان دارد اگر برگردد در سجده به امام می‌رسد برای این‌که جماعتش باقی بماند باید برگردد و در این صورت اگر به سجدۀ امام نرسد به جماعتش خللی وارد نمی‌شود.

منبع: zanjani.net