سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

رفع کراهت غذا خوردن برای جنب

پرسش :

آیا شخص جنب برای رفع کراهت خوردن و آشامیدن قبل از غسل، برای هر بار غذا خوردن نیاز به وضو دارد یا اگر یک بار وضو بگیرد کافی است؟ آیا این وضو با حدث باطل می‌شود و برای رفع کراهت باید تجدید شود؟ آیا در شستن دست به تنهایی -که برای رفع کراهت غذا خوردن جنب در روایت وارد شده- قصد قربت معتبر است؟

پاسخ :
برای رفع کراهت هر بار غذا خوردن باید وضو بگیرد و ظاهراً حدث این وضو را باطل می‌کند. در شستن دست، قصد قربت شرط است.

منبع: zanjani.net