سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

حکم نزدیکى با حائض‌

پرسش :

هر گاه شوهر با همسر خود در زمان حیض نزدیکى نماید، آیا کفاره بر زن واجب است یا نه؟ کفارۀ آن چه قدر است؟

پاسخ :
کفاره بر زن لازم نیست و برای مرد مستحب است که در نزدیکی با زن درحال حیض کفاره بدهد و کفارۀ آن صدقه دادن به مسکین به این ترتیب است:

اگر ایام عادت سه قسمت شود، احتیاط مستحب است که با نزدیکی در قسمت اول آن یک دینار شرعی و در قسمت دوم نیم دینار و قسمت سوم ربع دینار به عنوان صدقه پرداخت نماید.

​​​​​​​منبع: zanjani.net