سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

لکه‌بینی زن باردار

پرسش :

زن بارداری دچار لکه‌بینی شده است. آیا باید برای نماز‌ها ‌‌‌غسل کند و به وظیفۀ استحاضه عمل نماید؟

پاسخ :
اگر در وقت عادت یا یکی دو روز قبل از آن باشد یا نشانه‌های ‌‌‌حیض را داشته باشد، باید پس از قطع خون -حتی اگر سه روز طول نکشد- غسل حیض انجام دهد.

توجه به دو نکته لازم است: اول این‌که خون حیض در لحظۀ اول به‌خودی‌خود خارج شود وگرنه استحاضه است.

دوم این‌که اگر صاحب عادت وقتیه و عددیه باشد و در وقت عادت خون ندیده باشد و از روز آخر عادت بیست روز گذشته باشد، در این صورت باید به احکام استحاضه عمل کند حتی اگر خون مذکور نشانۀ حیض را هم داشته باشد. مستحاضه قلیله و متوسطه برای هر نماز وضو می‌گیرد.

منبع: zanjani.net