سه‌شنبه، 14 ارديبهشت 1400

خونریزی مستمر پس از سقط جنین

پرسش :

کسی که بعد از سقط جنین، ۴۵ روز خون ببیند آیا تمام خون‌هایی که می‌بیند حکم استحاضه را دارد؟

پاسخ :
اگر به این خون، خون زایمان صدق کند، صاحب عادت عددیه به اندازۀ عدد روزهای عادت، خود را نفساء قرار دهد و صاحب عادت وقتیه و مضطربه ده روز را نفاس قرار می‌دهد و بعد از ایام نفاس تا ده روز استحاضه است و بعد از آن صاحب عادت وقتیه خونی را که در ایام عادت می‌بیند یا شروعش یکی دو روز جلوتر است، حیض و بقیه را استحاضه قرار دهد و سایر اقسام عادت، خون واجد صفات را حیض قرار می‌دهند.

البته مدت حیض با توجه به صاحب عادت عددیه یا مضطربه بودن متفاوت است. حداقل زمان حیض سه روز در طول یک دهه است و از زمان حیض قبلی و حیض مجدد حداقل باید ده روز بگذرد.

​​​​​​​منبع: zanjani.net