چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

تیمم دادن میّت از روبرو

پرسش :

گفته شده کسی که میّت را تیمم می‌دهد یا باید از پشت سر میّت را به سینه خود چسبانیده و تیمم دهد و یا اگر از روبرو تیمم می‌دهد دست‌ها را مخالف هم به‌صورت ضربدری بر صورت میّت بکشد که انگشتان کوچک کنار هم قرار بگیرند. آیا این کار لازم است یا می‌توان او را به حالت معمولی از روبرو تیمم داد؟

پاسخ :
اگر او را به حالت معمولی تیمم دهد کفایت می‌کند بلکه احتیاط نیز آن است که دست‌ها را به‌صورت ضربدری به‌صورت او نکشد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net