چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

پاک شدن وسایل غسل‌

پرسش :

معیار پاک شدن وسایل و لباس‌هایی که هنگام غسل میّت نجس شده‌اند، پس از اتمام غسل و بر اثر تبعیّت چیست؟ آیا کفش و لباس‌هاى غسّال و دست و بدن او را نیز شامل مى‌شود؟

پاسخ :
ملاک اشیایی است که به‌طور متعارف همراه میّت شسته می‌شوند مانند تخته یا سنگى که روى آن میّت را غسل مى‌دهند و پارچه‌اى که با آن عورت میّت را مى‌پوشانند و دست کسى که او را غسل مى‌دهد. هم‌چنین است پیراهن میّت درجایی که معمولاً از زیر پیراهن غسل داده می‌شود ولی کفش و لباس غسّال یا اشیای دیگر با اتمام غسل پاک نمی‌شوند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net