چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

رجحان پرداخت رد مظالم میّت

پرسش :

بازماندگان میّتی مایل هستند مبلغی را برای وی هزینه کنند؛ آیا بهتر است نیّت صدقه کنند یا به‌عنوان رد مظالم هزینه کنند؟

پاسخ :
بهتر است نیّت کنند اگر دینی بر عهده دارد، به‌عنوان رد مظالم باشد وگرنه صدقه باشد البته برای رد مظالم باید از مجتهد جامع الشرایط اجازه بگیرند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net