چهارشنبه، 15 ارديبهشت 1400

نماز عید برای زنان

پرسش :

آیا زن‌ها هم می‌توانند نماز عید بخوانند؟

پاسخ :
به صورت فرادا مانعی ندارد ولی به جماعت خواندن نماز عید در زمان غیبت، خلاف احتیاط است ولی در فرض مشروعیت جماعت در نماز عید، مستحب بلکه موافق احتیاط استحبابی آن است که از رفتن به نماز عید خودداری کنند البته حکم مذکور در مورد پیرزن‌ها نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net