چهارشنبه، 5 خرداد 1400

رعایت مقدمات مفوته در نماز

پرسش :

آیا رعایت مقدمات مفوّته برای نماز، واجب است؟ مثل کوه‌نوردی که می‌داند اگر به کوه برود به خاطر نبود آب، باید تیمم کنند یا نماز را در حال حرکت یا بدون رعایت قبله بخواند یا شخص، خود را به گونه‌ای معذور سازد که مجبور باشد در حال حرکت یا نشسته نماز بخواند؟

پاسخ :
تحصیل مقدمات مفوته واجب است و اقدام به کاری که موجب فوت وظیفۀ اولی مکلف می‌شود در غیر فرض حرج جایز نیست.

​​​​​​​منبع: zanjani.net