چهارشنبه، 5 خرداد 1400

نماز استیجاری با قید انجام مستحبات

پرسش :

آیا مقید کردن نماز استیجاری به انجام مستحبات معمول، شامل مستحبات خارج نماز مانند اذان و اقامه هم می‌شود؟

پاسخ :
رعایت آن مستحبات و آدابی از نماز که عقد، مبنی بر رعایت آن خوانده می‌شود لازم است و ظاهراً در بسیاری از موارد، مراد از نماز و روزه در عقد، نماز و روزۀ متعارف است لذا اموری که برای صدق نماز و روزه، متعارف است باید رعایت شود.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: zanjani.net