چهارشنبه، 5 خرداد 1400

احکام وصیت | سوال شانزده

پرسش :

اگر از پدری بعد از مرگش نوشته ای به این صورت به دست آید: (طلب گواهی‏‎ ‎‏می نمایم این جانب... ولایتاً و قیومتاً از طرف فرزندم... از آقایانی که اطلاع دارند بر‏‎ ‎‏این که مقدار... ملک ابتیاعی و موروثی این جانب است) مستدعی است مرقوم فرمایند‏‎ ‎‏که آیا این نوشتۀ دلیل بر ملکیت فرزند مشارالیه هست یا خیر؟ ‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، مجرد نوشته اعتبار ندارد.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.