چهارشنبه، 5 خرداد 1400

احکام وصیت | سوال سی و نه

پرسش :

‏برادر این جانب که در بسیج مستضعفان بوده و در جبهه زخمی می شود، به‏‎ ‎‏بیمارستان تهران منتقل و سپس شهید می شود و بدون اطلاع ما، در بهشت زهرا مدفون‏‎ ‎‏می شود. با توجه به وصیت آن شهید که خواسته است در مسجد سلیمان، کنار قبر‏‎ ‎‏مادرمان مدفون شود، تکلیف شرعی ما را بیان فرمایید.‏

پاسخ :
‏‏بسمه تعالی، در صورتی که وصیت ثابت باشد و بدن طوری نباشد که‏‎ ‎‏موجب هتک باشد، باید به موجب وصیت عمل شود.‏

منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، جلد 7، ناشر: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، تهران، 1392 ش.