دوشنبه، 24 خرداد 1400

شک در وقت اختصاصی نماز

پرسش :

کسی که شک دارد وارد وقت مختص نماز عصر شده یا نه نیّت نماز ظهر بکند یا عصر؟ آیا می‌تواند به قصد مافی‌الذّمه دو نماز چهار رکعتی پشت سر هم بخواند؟

پاسخ :
می‌تواند قصد مافی‌الذّمه کند یا نیتش را مشروط کند به این‌که اگر وقت مختص نماز نیست، نماز ظهرم باشد وگرنه نماز عصرم باشد. هم‌چنین می‌تواند به قصد نماز ظهر چهار رکعت بخواند ولی اگر در بین نماز یا بعد از نماز فهمید وقت مختص نماز عصر است نماز خوانده شده مجزی نیست.

منبع: zanjani.net