دوشنبه، 24 خرداد 1400

وظیفه فرد لال در قرائت نماز

پرسش :

اگر فرد لال تنها بتواند بخشی از الفاظ را درست تلفظ کند، وظیفه‌اش چیست؟ اگر اصلاً توانایی بر قرائت و تلفظ نداشته باشد، چه وظیفه‌ای دارد؟

پاسخ :
در فرض اول، باید هر طور که می‌تواند بخواند و اگر اصلاً نمی‌تواند تلفظ کند باید الفاظ را از قلب خود بگذراند و اگر می‌تواند زبانش را هم حرکت دهد و باید با یکی از انگشتانش به طور اجمالی به الفاظ اشاره کند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net