دوشنبه، 24 خرداد 1400

اشاره اخرس برای ذکر سجده

پرسش :

با توجّه به این‌که اخرس باید برای قرائت و ذکر اشاره کند، در حال سجده، که گذاشتن دست‌ها بر زمین واجب است، چگونه باید اشاره کند؟ در فرض ناتوانی از جمع بین هر دو، کدام‌یک مقدم است؟ وضع کف بر زمین یا اشاره با دست؟

پاسخ :
کف دستش را روی زمین قرار دهد و با انگشتش اشاره کند و اگر برایش مقدور است بدون بلند کردن انگشت اشاره کند و الا لحظه‌ای با انگشتش اشاره کند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net