دوشنبه، 24 خرداد 1400

حکم تکرار سجده

پرسش :

اگر هنگام سجده سر را بر روی مهر بگذاریم و به‌خاطر این‌که پیشانی به درستی بر روی مهر قرار نگرفته، از سجده برخیزیم و مجدداً بر روی مهر سر بگذاریم، آیا دو سجده محسوب می‌شود؟

پاسخ :
اگر در دفعۀ اوّل به اندازۀ لازم پیشانی‌تان روی مهر قرار گرفته سجده صحیح بوده، بنابراین اگر بدون این‌که بنشینید دوباره به سجده رفته باشید یا مجموعاً سه سجده بجا آورده باشید، نمازتان باطل است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net