دوشنبه، 24 خرداد 1400

مخاطب در سلام نماز

پرسش :

در هریک از سلام‌های آخر نماز چه کسی را باید قصد نمود؟ (مخاطب کیست؟)

پاسخ :
واجب نیست که نمازگزار، مخاطب خاصی را قصد نماید؛ بلکه می‌تواند هر کسی را که واقعاً (در نظر شارع) در سلام سوم منظور است قصد نماید. در سلام اوّل، پیامبر اکرم و در سلام دوم، ما نمازگزاران و بندگان صالح خدا و در سلام سوم، مؤمنین یا فرشتگان موکّل به انسان (به حسب برخی روایات) مخاطب هستند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net