جمعه، 28 خرداد 1400

گرایش سیاسی اعضای شورای نگهبان

پرسش :

چرا اعضای شورای نگهبان از یک گروه و جناح سیاسی اند؟

پاسخ :
شورای نگهبان اصل در قالب این تعاریف حزبی و جناحی نمی گنجد و هیچ کدام از اعضای حزبی و جناحی عمل نمی کنند. شورای نگهبان یک باشگاه سیاسی نیست که لازم باشد افراد از جناحهای مختلف عضو آن باشند.

مهم این است که عملکرد شورای نگهبان در چارچوب قانون و بر مدار مقررات و ضوابط باشد. خود اعضای شورای نگهبان در احزاب سیاسی عضو نیستند و در تقسیم بندی اصولگرا اصلاح طلب قرار نگرفته اند. البته برخی اعضا از اوایل انقلاب در تشکلهای علمی و حوزوی (مثل جامعه مدرسین حوزه علمیه قم) عضو بوده اند و اکنون آن تشکلها حیثیت سیاسی پیدا کرده اند. اما نگاه اعضا به آن تشکیلات نیز سیاسی نیست و از جهت فعالیتهای علمی و حوزوی همچنان عضو هستند.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی