جمعه، 28 خرداد 1400

تزریق اجباری واکسن کرونا برای انتخابات

پرسش :

آیا برخی با هدف انتخابات، عموم مردم را به تزریق واکسن کرونا وادار می کنند؟

پاسخ :
واکسیناسیون عمومی چندماهی است تقریبا در همه کشور ها علاوه در کشور ایران شروع شده است، و اقشار مختلف جامعه براساس الویت واکسینه می شوند، همچنین وارد کردن واکسن کرونا و تولید آن بدست پزشکان ایرانی از دیگر اقداماتی است که در این برهه انجام شده است و ارتباطی با انتخابات ندارد.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی