جمعه، 28 خرداد 1400

امکان تقلب در انتخابات

پرسش :

آیا در انتخابات، امکان تقلب وجود دارد؟

پاسخ :
انتخابات در ایران یکی از سالم ترین انتخابات دنیا است و در آن تخلف و جرم در جزئی ترین و حداقل ترین حالت آن صورت می گیرد. درواقع، اگرچه راه های قانونی تقلب و تخلف در انتخابات مسدود است و در صورت کشف هرگونه تخلف و تقلب در انتخابات، برخورد قانونی با آن صورت می گیرد، اما این بدان معنا نیست که اصل تقلبی در انتخابات صورت نمی گیرد.

واقعیت آن است که همواره افراد خاطی ای هستند که به دلایل متعددی اقدام به تخلف و تقلب در انتخابات می کنند، اما اولا درصد اینها جزیی است و تأثیر تعیین کننده بر نتیجه انتخابات ندارد و ثانیا در صورت کشف شدن یا گزارش شدن، براساس قانون به آنها رسیدگی می شود.

منبع: شبکه روشنگران فرهنگی