جمعه، 28 خرداد 1400

مبطلات نماز احتیاط

پرسش :

آیا مبطلات نماز، نماز احتیاط را هم باطل می‌کند؟ انجام مبطلات بین نماز احتیاط و نماز اصلی چطور؟

پاسخ :
نماز احتیاط به منزلۀ اجزای نماز اصلی است و هر چیزی که نماز را باطل می‌کند نماز احتیاط را نیز باطل می‌کند. تحقق مبطل بین نماز و نماز احتیاط هم بنا بر احتیاط، مانع صحت نماز احتیاط است. لذا در این فرض، بنا بر احتیاط پس از خواندن نماز احتیاط، اصل نماز را هم اعاده کند.

منبع: zanjani.net