جمعه، 28 خرداد 1400

حکم حرف زدن در نماز

پرسش :

چه مقدار حرف‌زدن در نماز، کلام بیجا حساب می‌شود و موجب بطلان نماز است؟

پاسخ :
اگر عمداً لفظی بگوید که دو حرف یا بیشتر داشته باشد، اگر چه معنی هم نداشته باشد نماز باطل است بلکه اگر یک حرف هم تولید شود، باید نماز را دوباره بخواند (البته احتیاط مستحب، در صورت اخیر این است که ابتدا نماز را تمام کند) و اگر سهوی بگوید نماز باطل نمی‌شود و باید سجدۀ سهو بجا آورد.

منبع: zanjani.net