جمعه، 28 خرداد 1400

کیفیت جواب سلام در نماز

پرسش :

اگر در حال نماز، کسی به ما سلام دهد و ما در جواب بگوییم «سلامٌ علیک و رحمة الله و برکاته» نمازمان چه حکمی دارد؟

پاسخ :
خلاف احتیاط استحبابی است البته اگر سلام‌کننده «علیکم» و مانند آن را بر سلام مقدّم داشت، باید با صیغه‌های سلامی که در قرآن وارد شده است مانند «سَلامٌ عَلَیْکَ» یا «سَلامٌ عَلَیْکُمْ» به قصد این‌که از قرآن است جواب بگویید و اگر به این قصد نگفته‌اید و مسأله را نمی‌دانستید، باید نماز را اعاده کنید. البته در هر صورت اضافه کردن «رحمة الله و برکاته» اگر به قصد دعا باشد مانعی ندارد.

منبع: zanjani.net