جمعه، 28 خرداد 1400

حکم گریه گردن در نماز

پرسش :

گریه کردن با صدا و یا بی صدا (سرازیر شدن اشک) در نماز برای موارد ذیل چه حکمی دارد؟ ترس از خداوند متعال، گریه بر زشتی‌ها و سیئات، گریه از ترس قبر و قیامت و مرگ، خجلت و شرم‌ساری از انجام گناه، گریه بر آل الله و مصیبات ایشان علیهم‌ السلام.

پاسخ :
گریه از ترس خدا و آخرت از بهترین اعمال است اما گریه برای دنیا و گریه بر مصائب اهل بیت علیهم‌السلام هر چند نماز را باطل نمی‌کند ولی احتیاط مستحب در اتمام نماز و اعادۀ آن است حتی اگر گریۀ بی‌صدا باشد.

منبع: zanjani.net