شنبه، 29 خرداد 1400

نمازهای دارای سوره‌ها و اذکار خاص

پرسش :

بعضی از نمازها دارای سوره‌ها و اذکار خاصی می‌باشند. آیا خواندن این سوره‌ها و اذکار، شرط صحت نماز است یا شرط کمال آن؟

پاسخ :
موارد، مختلف است. اگر امر مطلق به این نماز باشد و در خطاب دیگر به این کیفیت خاص -مثلاً با سوره یا ذکر خاص- امر شده باشد؛ بعید نیست در اکثر موارد بتوان دلیل دوم را به مراتب کمال حمل کرد ولی در فروض دیگر، ظاهر این است که این امور شرط صحت نماز است.

​​​​​​​منبع: zanjani.net