شنبه، 29 خرداد 1400

وطن سکونت طولانی بدون قصد توطن

پرسش :

اگر شخصی بدون قصد توطّن، مدت طولانی مانند ده سال در شهری بماند آیا آن شهر وطن او به شمار می‌آید؟ اساساً میزان برای صدق توطن چه مقدار است؟

پاسخ :
هرچند محل مذکور، وطن او نیست ولی در حکم وطن اوست و نمازش در آن‌جا تمام است. وطن جایی است که فرد بخواهد به صورت دائم یا غیر محدود یا به مدتی طولانی -مثلاً بیست‌_‌ سی سال- در آن‌جا بماند به گونه‌ای که عرف، بدون قید، آن‌جا را محل زندگی وی بداند.

​​​​​​​منبع: zanjani.net