شنبه، 29 خرداد 1400

حکم نماز در مکان غصبی

پرسش :

شخصی در بازسازی منزلش، قسمتی از کوچه را جزو خانه قرار داده و تقریباً باعث سدّ معبر شده است. آیا اقامۀ نماز در اتاقی که از کوچه ضمیمۀ منزل نموده است صحیح می‌باشد؟

پاسخ :
در مفروض سؤال که سدّ معبر به وسیلۀ نماز ایجاد نشده، نماز در آن مکان صحیح است البته اگر علاوه بر حرمت سدّ معبر، قانون هم از تصرّف در چنین فضایی منع کرده باشد، بنا براحتیاط باید قانون رعایت شود و اگر نماز بخواند نمازش بنا بر احتیاط باطل است.

منبع: zanjani.net