شنبه، 29 خرداد 1400

بی استفاده ماندن نذورات مسجد

پرسش :

گاهی مردم وسایلی همانند سماور و یا روسری برای مسجد نذر می‌کنند که مسجد نیازی به آن‌ها ندارد، آیا می‌توان آن‌ها را فروخت و صرف مسجد کرد؟

پاسخ :
اگر این وسائل وقف مسجد نیستند و صرفاً جزو اموال مسجدند، متولی شرعی مسجد، طبق صلاح مسجد، اقدام به فروش نماید. در فرض وقف بودن، اگر امیدی به استفاده از آن‌ها در جهت وقف نباشد باید به نزدیکترین چیزی که نظر واقف است تبدیل شود.

منبع: zanjani.net