شنبه، 29 خرداد 1400

میزان حجاب زن در نماز

پرسش :

آیا حدود حجابی که خانم‌ها در هنگام نماز خواندن رعایت می‌کنند باحدودی که باید مقابل نامحرم رعایت شود یکی است؟ مثلاً استفاده از چادری که در نور، اندام انسان را مشخص می‌کند در نماز اشکال دارد؟

پاسخ :
در نماز، زن می‌تواند کف و پشت پا را نپوشاند و با آرایش نماز بخواند ولی در کیفیت ساتر فرقی نیست. ساتر باید در حد بالای نور متعارف نیز بدن را بپوشاند.

منبع: zanjani.net