شنبه، 29 خرداد 1400

جریان خون در اثنای نماز

پرسش :

اگر دهان نمازگزاری در حال نماز، خون بیاید تکلیفش چیست؟ آیا نمازش باطل می‌شود؟

پاسخ :
اگر خارج دهان پاک باشد، اشکال ندارد. در غیر این صورت اگر خونی که به ظاهر لب رسیده به مقدار درهم و یا بیشتر باشد، یا با آب دهان آمیخته و (قبل از مستهلک شدن) خارج شود، در صورت امکان تطهیر -به‌گونه‌ای که صورت نماز به‌هم نخورد- از گفتن ذکر و قرائت خودداری کند و بعد از تطهیر نماز را ادامه دهد، وگرنه نمازش باطل است.

منبع: zanjani.net