شنبه، 29 خرداد 1400

نماز با احتمال نجاست لباس

پرسش :

گاهی در مأموریت‌های امدادی چند نفر از یک لباس استفاده می‌کنند؛ حکم طهارت لباس مذکور، جهت اقامۀ نماز چگونه است؟

پاسخ :
اگر یقین به نجاست لباس نباشد نماز در آن صحیح است و همچنین است اگر لباس دیگری برای پوشاندن عورت در نماز نباشد یا تعویض و تطهیر لباس حرجی باشد؛ در غیر این صورت اگر در نجاست لباس شک داشته باشند و بدون بررسی نماز بخوانند و بعداً بفهمند لباس نجس بوده، باید نماز را اعاده کنند.

منبع: zanjani.net