جمعه، 22 مرداد 1400

نحوه اجرای صیغه عقد دائم

پرسش :

نحوه خواندن عقد دائم چگونه می باشد؟

پاسخ :
براى خواندن صیغه عقد دائم کافى است که زن بگوید:
«زَوَّجْتُکَ نَفْسِی عَلَى الصَّداقِ الْمَعْلُومِ» (یعنى خود را به همسرى تو درآوردم به مهرى که معیّن شده)

و مرد هم بعد از آن بگوید: «قَبِلْتُ التَّزْویجَ» (یعنى قبول کردم این ازدواج را)

و اگر دیگرى را براى این کار وکیل کنند کافى است که وکیل زن بگوید:‌ «زَوَّجْتُ مُوَکِّلَتی مُوَکِّلَکَ عَلَى الصَّداقِ الْمَعْلُومِ» (موکّله خودم را به همسرى موّکل تو با مهر معلوم درآوردم)

وکیل مرد نیز بگوید: «قَبِلْتُ لِمُوَکِّلی هَکَذا» (من نیز همین‏گونه از طرف موکّل خودم قبول کردم).‌

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)