شنبه، 23 مرداد 1400

اجازه زن برای ازدواج دوباره مرد

پرسش :

آیا مرد متأهل می تواند بدون اذن همسرش، زن دیگری انتخاب نماید؟

پاسخ :
مرد جهت ازدواج مجدد نیازی به کسب اجازه از همسر اول ندارد اما اگر ضمن عقد شرط خاصی شده باشد باید بر طبق آن عمل شود. در هر صورت چند همسری، وسیله هوسبازی نیست، بلکه مربوط به ضرورتهاست و با شرائط سنگین و در حدود معیّنی مجاز شمرده شده، و فلسفه روشنی دارد، که اگر مطابق احکام اسلامی صورت پذیرد فواید آن به جامعه زنان باز می گردد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: مرکز پاسخگویی به احکام شرعی و مسائل فقهی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی (دام ظله)